Unet itseymmärryksen lähteenä -peruskurssi

Kirjoita alaotsikko tähän

Oletko kiinnostunut unen ja unien merkityksestä terveydelle ja mielenterveydelle? Haluatko ymmärtää uniasi paremmin ja oppia unityöskentelystä henkilökohtaisen kasvun välineenä?

Unet itseymmärryksen lähteenä -peruskurssi järjestetään verkkovälitteisesti Zoom-alustalla. Kurssi toteutuu 3 h workshopina, ja se sisältää tieteellistä perustietoa unesta ja unennäön merkityksestä, syvyyspsykologista teoriaa sekä henkilökohtaisen unityöskentelyn perusteet. Kurssin lähestymistapa unityöskentelyyn perustuu Jungin analyyttiseen psykologiaan, Montague Ullmanin unityöskentelytekniikkaan sekä 20 vuoden kokemukseen psykoterapeuttisesta ja henkilökohtaisesta unityöskentelystä. Kurssin tavoitteena on, että osallistujat voisivat kiinnostua unistaan ja hyödyntää unityöskentelyä henkilökohtaisena itsetuntemuksen välineenä.

HUOM! Kurssi ei toimi hoitona mielenterveysongelmiin, eikä sen käyminen anna valmiuksia toisten ihmisten unien tutkimiseen tai uniryhmien ohjaamiseen.

Aiempaa kokemusta unityöskentelystä ei edellytetä, mutta kurssista hyötymisen näkökulmasta olennaista on uteliaisuus mielen tiedostamattomia ja ei-järkiperäisiä ulottuvuuksia sekä luonnollisesti omia unia kohtaan. Kurssin osallistujat sitoutuvat kunnioittavaan vaitiolovelvollisuuteen kaikkeen henkilökohtaiseen kurssilla jaettuun.

Kurssin ajankohta: ti 31.8.2021 klo 16.00-19.00 

Ennakkotehtävä: Annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta: 90 e (sis. alv 24%).

Paikka: Online, Zoom-yhteydellä. Tarvitset tietokoneen/ älypuhelimen, kameran, mikrofonin ja sähköpostin linkkiä varten.

Ennakkotehtävä: Annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssi toteutuu jos ilmoittautuneita on 5. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 1.8.2021 saakka, sen jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50% kurssin hinnasta.

Kurssin ohjaajana toimii Nina Pyykkönen, erikoispsykologi PsL, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti (Valvira, KELA), työnohjaaja STOry, uniryhmäohjaaja ja joogaopettaja (200 h).

Ilmoittaudu kurssille täältä:

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita