Unityöskentelykurssi ammattilaisille

Oletko kiinnostunut unista osana psykoterapia- tai muuta hoidollista työskentelyä? Kaipaatko lisää ymmärrystä unien kanssa työskentelyyn, tai varmuutta soveltaa unityöskentelyn prosessia asiakastyössäsi?

Unityöskentelykurssi ammattilaisille järjestetään verkkovälitteisesti Zoom-alustalla. Kurssi koostuu 2 x 3 h istunnosta, jotka sisältävät syvyyspsykologista teoriaa ja käytännön soveltamista keskustelun, jakamisen ja työnohjauksellisen työskentelyn muodossa. Kurssin lähestymistapa unityöskentelyyn perustuu syvyyspsykologiaan / Jungin analyyttiseen psykologiaan, Montague Ullmanin unityöskentelytekniikkaan, ekopsykologiseen lähestymistapaan sekä 20 vuoden kokemukseen psykoterapeuttisesta ja henkilökohtaisesta unityöskentelystä.


Kurssin tavoitteena on, että osallistujat voisivat hyödyntää unityöskentelyä sekä osana omaa psykoterapiatyötään että henkilökohtaisena itsetuntemuksen välineenä. Aiempaa kokemusta unityöskentelystä ei edellytetä, mutta kurssista hyötymisen näkökulmasta olennaista on kiinnostus mielen tiedostamattomiin ja ei-rationaalisiin ulottuvuuksiin sekä luonnollisesti omiin uniin. Kurssin osallistujia sitoo vaitiolovelvollisuus kaikkeen kurssilla käsiteltyyn.

Kurssin ajankohta: ti 6.9.2022 klo 14.30-17.30 ja ti 4.10.2022 klo 14.30-17.30

Paikka: Online, Zoom-yhteydellä. Tarvitset tietokoneen/ älypuhelimen, kameran, mikrofonin ja sähköpostin linkkiä varten.

Ennakkotehtävä: Annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta: 199 e (+ alv 24%)

Kurssi toteutuu jos ilmoittautuneita on 5. Kurssin maksimiosallistujamäärä on 12. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 15.8.2022 saakka, sen jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50% kurssin hinnasta. 

Voit ilmoittautua unityöskentelykurssille tällä lomakkeella:

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita